Het bouwteam

ABS Bouwteam staat voor ABSoluut Architectuur. Het bedrijf werd in 1990 overgenomen door architect Anton Gonnissen. Ondertussen telt het team 28 interne medewerkers, schrijven we meer dan 1485 gebouwen op ons palmares en gingen we boeiende samenwerkingen aan met gerenommeerde Belgische architecten.
Zeker wie zoekt naar kwaliteit en duurzaamheid zonder aan schoonheid en wooncomfort in te boeten, kiest voor ABS Bouwteam. Naast die jarenlange ervaring, vakkennis en zin voor architectuur willen we vandaag ook meerwaarde in ons vak en onze sector genereren. We willen maatschappelijk verantwoord bouwen en daarbij zijn aspecten zoals een zorgzame ruimtelijke ordening, duurzame energie en de keuze voor hoogwaardige materialen ons niet vreemd. Kortom: we willen wonen voor u veiliger, duurzamer en mooier maken. Want zo wordt ook de wereld met elke realisatie een tikkeltje mooier.

BEKIJK VIDEO
ABS Bouwteam groepsfoto team totaal aannemer bouwteam

Sinds 1990
_____

“Ik ben afgestudeerd als architect in St-Lucas Gent in 1984”, vertelt Anton Gonnissen, zaakvoerder van ABS Bouwteam. “Na mijn studies in Gent verruimde ik mijn horizon via een master Architectuur aan de Universiteit Witwatersrand in Johannesburg. In 1986 startte ik mijn zelfstandige praktijk. Mijn vrouw, die eveneens architecte is, nam mijn plaats over en rondde af in 2014, na 28 jaar van mooie projecten en veel voldoening.” In 1990 nam Anton ABS Bouwteam over. “Het was een bewuste keuze om als architect dit team te leiden. Dat onderscheidt ons meteen ook van de concullega’s bij andere woningbouwbedrijven.” Ondertussen heeft Anton Gonnissen 30 jaar ervaring, meer dan duizend boeiende gebouwen en intense samenwerkingen met honderden architecten op zijn palmares.”

Hoe bouwen wij?
_____

ABS Bouwteam denkt met u mee. Het is een intensief proces dat begint bij het beantwoorden van uw vraag om info en pas eindigt na de oplevering van uw woning. Een open communicatie en advies op maat staan daarbij centraal. Alleen zo kan de vertrouwensband groeien die nodig is om uw bouwproject tot een goed einde te brengen. ABS Bouwteam zorgt voor volledige transparantie zodat u een duidelijk beeld krijgt van elk aspect van het project: van oplevertermijnen tot budgetbepaling.

Kennismaken?
_____

Een eerste contact vindt plaats bij u thuis of in onze kantoren in Sint-Denijs-Westrem.
Of brengt u eerst liever een bezoekje aan onze inspiratiewoning in Oosterzele?
Dat kan op afspraak. Zo heeft u alle tijd en ruimte om met ons al uw vragen te bespreken.

MAAK HIER UW AFSPRAAK

Ontvang ons magazine


_____

Twee keer per jaar inspireren we u met een magazine boordevol architectuur en design. Wilt u ABSoluut ontvangen? Vraag dan uw abonnement aan.

ontvang ons magazine

Awards
____

2019
Confederatie Bouw Provincie Oost-Vlaanderen – Fier Bouwen Awards 2019 – Winnaar Publieksprijs – project ABSoluut Plaza in Sint-Denijs-Westrem

2018
Confederatie Bouw Provincie Oost-Vlaanderen – Fier Bouwen Awards 2018 – Winnaar Publieksprijs – project Light Falls in Melle

2016
Architizer A+ Award winnaar New York City – Popular choice winner –  project Domus Aurea in Gent
Future Projects Awards Cannes – The architectural review MIPIM – project Domus Aurea in Gent

Bekijk hier onze woonbundel

Deze woonbundel is gemaakt vanuit het perspectief dat de waarden die onze bouwdames en – heren bereikt hebben dankzij hun samenwerking met ABS Bouwteam van deze foto’s moeten spatten. Onze passie voor architectuur en kwaliteit druipt dan ook als het ware van deze pagina’s. Laat uw gegevens na en bekijk onze online versie van de woonbundel. Geniet!