Wil je grond of kapitaal investeren? Ons streven naar wat mooi en duurzaam is, helpt waken over de waarde van jouw investering. Meer waarde voor jou en wie na jou komt.

Investeren Vastgoed Projectontwikkeling ABS Bouwteam Architectuur

De meerwaarde van duurzaam bouwen.

Investeren in vastgoed doe je beter bedachtzaam, en liefst in meerwaarde voor jou en voor de samenleving.

Een gebouw staat er nooit zomaar. Het leeft met en reageert op. Wij zoeken naar de juiste oplossing voor elke bouwsite, met goede architectuur als leidraad. We werken met wat is en voegen weloverwogen toe. We activeren de natuurelementen voor een betere, duurzamere levenskwaliteit. Want wat niet duurzaam, en dus mooi is, verliest sneller waarde.

35 ABS LATEMHOF 090622 0812 35 ABS LATEMHOF 090622 0812

Toekomst voor jouw grond of woonst.

Heb je vastgoed dat je intelligent wil herbestemmen, of grond? Of overweeg je een kleinere woning, maar wil je op je plekje blijven? We lenen je met plezier onze ervaren bril. Wie weet bouwen we samen een woonproject waarin je zelf een woning vindt. En creëren we terloops meer waarde.

LSN092

Park de Borchgrave

De decennia oude bomen die dit woonproject op de grens tussen Waregem en Gent omringen zorgen voor een groene buffer die geluid en drukte op afstand houden. Ideaal voor wie houdt van het dorpsleven in combinatie met een vlotte mobiliteit.

GREAT114

Centrumwonen

Met de renovatie van dit eeuwenoude, beschermde pand in het charmante Prinsenhof te Gent werden in één keer een aantal kritieke punten aangepakt. Een mooie plus is het zicht op de stad en het Gravensteen.

Nieuwbouwproject Peper Zout in Gent centrum Archipl architecten Patrick Lefebure9

Peper & Zout

De naam 'Peper & Zout' duidt op een project met pit, maar knipoogt ook naar de 'Kruideniersstraat' waar dit gebouw sinds 2019 zijn plek inneemt. Vroeger de brouwerij school van Gent, nu een hedendaags wooncomplex in het centrum van de stad.

ABS bouwteam absoluut archietctuur moderne villabouw CAS architecten exterieur voorgevel fotograaf Tim Van de Velde jpg

Villa DSC

Hoe minimalistischer het eindresultaat, hoe complexer het proces dat eraan voorafgaat. Gelukkig zijn we als architect en bouwheer een geoliede machine, zodat het ontwerp zelfs tijdens het bouwproces nog verfijnd kon worden op maat van de bouwheer.

ABS 2022 45

Oor naar het hele verhaal? We leiden je graag rond op de werf en in Onze Woning. Passie moet je ervaren. En voelen.