Onze voetafdruk verkleinen zonder in te boeten op architectuur en woonbeleving. Daar streven we naar bij elk woonproject. Zonder uitzondering.

Projectontwikkeling Woonproject ABS Bouwteam aannemer architectuur

Hoe een woonproject minder met meer verenigt.

Goede architectuur voedt bewoners en omwonenden. Het maakt gelukkiger, generaties lang. Daarom is het ook de prioriteit in onze collectieve woonvormen. We hebben ook oog voor de omgeving, die bouwprojecten tot leven brengt. Onze projecten dragen een duurzame visie in zich. Ze tonen hoe we bedachtzaam plaats kunnen innemen en energie verbruiken. Een groot comfort met minder belasting, zo goed kan het zijn. Met gebundelde creativiteit, expertise en vakmanschap werkt ons bouwteam naar dat gedeelde doel.

Nieuwbouwproject Peper Zout in Gent centrum Archipl architecten Patrick Lefebure9

Peper & Zout

De naam 'Peper & Zout' duidt op een project met pit, maar knipoogt ook naar de 'Kruideniersstraat' waar dit gebouw sinds 2019 zijn plek inneemt. Vroeger de brouwerij school van Gent, nu een hedendaags wooncomplex in het centrum van de stad.

LSN092

Park de Borchgrave

De decennia oude bomen die dit woonproject op de grens tussen Waregem en Gent omringen zorgen voor een groene buffer die geluid en drukte op afstand houden. Ideaal voor wie houdt van het dorpsleven in combinatie met een vlotte mobiliteit.

ABS 2022 36 Projectontwikkeling Investeren Woonproject ABS Bouwteam architectuur 1x1

Samen investeren in meer waarde.

Voegt wat we bouwen waarde toe? Het is onze leidraad bij elk stuk grond dat we innemen en elke grondstof die we aanspreken. Wat niet duurzaam is, kan eigenlijk niet mooi zijn. En wat mooi is, is waardevaster. Op zoek naar een duurzame investering van jouw grond of middelen? Samen met ons beleg je in meer waarde. Een meerwaarde.

Projectontwikkeling Investeren Woonproject ABS Bouwteam architectuur Projectontwikkeling Investeren Woonproject ABS Bouwteam architectuur 1x1

Interesse in een investering die de toekomst mee vormgeeft? We zijn één en al oor.

353 ABS PROJECTZ ZEDELGEM 150622 0176
ABS 2022 95

Voed je ideeën met onze monografie

Onze monografie toont een selectie uit dertig jaar ABS Bouwteam. Je leest er over wat ons drijft, hoe goede architectuur bijdraagt aan geluksgevoel, en hoe we toekomstgericht kunnen bouwen.