Elke realisatie is de vertaling van een identiteit. Elke realisatie botst ook op de grenzen van haar omgeving. Wij beogen, elke keer weer, de harmonie tussen beide.

Villabouw woning ABS Bouwteam aannemer moderne villa

We bouwen met jouw dromen en wensen in gedachten. Met respect voor al wat zich rondom ons begeeft.

Het bouwteam dat wij verzamelen heeft een gezamenlijk doel: een woning realiseren die jou als gegoten zit. Maar architectuur is ook een collectief goed. Dus hebben we ook oog voor de context. De omgeving, de natuur en de gemeenschap. We beloven dat het traject je zal verrijken en inspireren. En vertrouwen erop dat het eindresultaat je verbeelding zal ontstijgen.

Minimalistische villa

Villa REN

In Beersel, op 10 km van Brussel, glijdt de drukte van de hoofdstad zo van je af. Te midden van het glooiende, groene landschap vertaalden we dat ontspannen gevoel naar een bijzonder nieuwbouwproject in zachte tinten en rijkelijke materialen.

20220419 ABS Kris Van den Broeck Zwijnaarde Vogelheide Annick Vernimmen 030 16x9

Villa ROE

Op een perceel in het groene Zwijnaarde moest de woning van een gezin met twee volwassen kinderen komen. Enter ABS Bouwteam en Kris Van den Broeck, die samen de transitie realiseerden van oud landhuis in Franse stijl naar hedendaagse villa.

AB Soluut architectuur architect Francisca Hautekeete ABS Bouwteam fotgraaf Annick Vernimmen moderne villabouw exterieur voorgevel

Villa VDM

Compact, functioneel en klassiek ingedeeld. Volgens Yann en Charlotte valt de rust als een warme deken over hen, in deze villa die tot in de puntjes werd afgewerkt en tot in de kleinste details werd aangepast aan hun wensen.

ABS Bouwteam absoluut architectuur moderne villabouw zottegem architect basic architects foto Annick Vernimmen voorgevel

Villa VCA

Wonen, werken en oeverloos ontspannen: in deze villa komt het leven in al zijn facetten samen. Waar het woon- en werkgedeelte zich voornamelijk rond een patiotuin plooit, biedt de fitnessruimte ongebreideld zicht op het zwembad.

ABS bouwteam absoluut archietctuur moderne villabouw CAS architecten exterieur voorgevel fotograaf Tim Van de Velde jpg

Villa DSC

Hoe minimalistischer het eindresultaat, hoe complexer het proces dat eraan voorafgaat. Gelukkig zijn we als architect en bouwheer een geoliede machine, zodat het ontwerp zelfs tijdens het bouwproces nog verfijnd kon worden op maat van de bouwheer.

21 ABS LATEMHOF 090622 7449

Het is gedurfd te denken dat we nog iets kunnen toevoegen aan deze wereld, met meer waarde dan kost. En toch.

Voor ons moet architectuur het leven van bewoners én omwonenden beter maken. Nu en morgen. We bouwen op een duurzame en betrokken manier of we bouwen liever niet. We benutten wat een site te bieden heeft. Met warmte, energie en water springen we intelligent en spaarzaam om. Zo verzoenen we jouw wensen met het gemeenschappelijke belang. En kiezen we voor bouwen met positieve impact.

NSHS1017

Onze Woning toont wat kan.

Wat je van ons bouwteam kan verwachten tonen we in Onze Woning. Hoe een visie tastbaar wordt. Kom kijken, voeg jouw wensen toe en stap je droom in.

292 ABS PROJECTZ ZEDELGEM 150622 1479

Bouwen is ook wel durven kiezen. Voor schoonheid, vernuft en kwaliteit. Wat jouw verwachtingen ook zijn, we begeleiden je graag.

2021 3ewoonbundel ABS mockup

Inspiratie in onze woonbundel

In onze woonbundel lees je de verhalen achter enkele van onze realisaties. Je krijgt er, letterlijk, een beeld van wat we doen. Je voelt meteen of onze werelden sporen. Digitaal of op papier.