Ons vak, is bouwen. Niet met onze handen, maar door de juiste handen. Het strijdgewoel dat een bouwproces soms is, is onze thuis. Zo wordt voor u de lange tocht vanaf de kriebels bij het eerste voorontwerp tot de verhuis een boeiende wandeling, vol verwondering, en doorspekt met prettige keuzes.

Balanceren tussen opdrachtgever en omgeving.

Ons huis is de grens tussen privé en publiek, poreus en geborgen. Bouwen is het optrekken van grenzen die zowel beschermen als uitnodigen. Wij trachten daarbij nooit onze verantwoordelijkheid voor wat gemeenschappelijk is nooit uit het oog te verliezen. We beheren de spanning tussen de wens van de opdrachtgever en de belangen van de omgeving, die geen stem heeft. We bouwen bewust, en betrokken.

20210416 Aim Architecten ABS Bouwteam Sint Andries Annick Vernimmen 128 2 Architectuur bouwen duurzaam gemeenschap 1x1

Respectvol toevoegen.

Als we bouwen voegen we toe aan wat al veel is. Alleen al daarom moet wat we toevoegen boeiend zijn, alleszins nooit banaal. Meer waarde dan kost. En ook daarom moet wie bouwt bedachtzaam omspringen met wat schaars is. Goede architectuur is voor ons dan ook inherent duurzaam.

NSHS1738

De toekomst ademt groen.

Onze Woning toont wat we doen in de praktijk. Hier zie je wat je van ons bouwteam mag verwachten. En dat we doen wat we beweren: decenniaoude bomen droegen van bij de afbraak bij tot het eindresultaat en ventileren nu de gloednieuwe woonst.

Team bouwen bouwteam architect aannemer Team bouwen bouwteam architect aannemer 1x1

ABS 2022 106

ABS 2022 77

ABS 2022 73

ABS 2022 52

ABS 2022 17

Meer dan de som der delen.

Een waardevol bouwproject wordt gerealiseerd door samen te werken. Ieder vanuit zijn eigen kunde, maar met een gedeelde visie op esthetiek en de ruimte die we innemen. Met een team van stielmannen beogen we een eindresultaat dat je verwachtingen en dromen overtreft. Wij begeleiden, zodat jij vrij kan kiezen, en uitkijken naar.

Minimalistische villa

Villa REN

In Beersel, op 10 km van Brussel, glijdt de drukte van de hoofdstad zo van je af. Te midden van het glooiende, groene landschap vertaalden we dat ontspannen gevoel naar een bijzonder nieuwbouwproject in zachte tinten en rijkelijke materialen.

ABS bouwteam absoluut archietctuur moderne villabouw CAS architecten exterieur voorgevel fotograaf Tim Van de Velde jpg

Villa DSC

Hoe minimalistischer het eindresultaat, hoe complexer het proces dat eraan voorafgaat. Gelukkig zijn we als architect en bouwheer een geoliede machine, zodat het ontwerp zelfs tijdens het bouwproces nog verfijnd kon worden op maat van de bouwheer.

ABS Bouwteam team Architectuur bouwen duurzaam gemeenschap 1x1

Zie je meerwaarde in onze kijk op bouwen? Staat er een bouwproject, investering of potentiële samenwerking op je agenda? Of wil je gewoon eens komen kijken? Welkom, we maken je graag wegwijs.