Woonproject Park de Borchgrave

LSN092

Park De Borchgrave is het ABS woonproject op de grens tussen Waregem en Gent. Het is gelegen in het centrum van Olsene, vlakbij tal van winkels en het openbaar vervoer, en op een steenworp van de autosnelweg. Die ligging is handig voor wie houdt van het dorpsleven in combinatie met een vlotte mobiliteit. En toch is het er rustig wonen. De eeuwenoude bomen die het woonproject omringen, zorgen voor een groene buffer die geluid en drukte op afstand houdt.

  • Locatie
    Olsene
  • Architect
    CAS Architecten
  • Fotograaf
    Tim Van de Velde

Lichten & zichten

Het woonproject bestaat uit semi-open bebouwingen gecombineerd met een mooi aanbod aan appartementen & penthouses. De nadruk ligt er op een karakteristieke uitstraling, overvloedig lichtinval & het zicht op een groene omgeving. Alle woningen en appartementen beschikken immers over grote raampartijen en ruimtegevoel, en houden optimaal rekening met oriƫntatie, lichten & zichten.

Oog voor detail

Energiezuinige installaties, technieken en materialen zijn ook hier onmisbaar. Zoals in elk ABS project staat ook hier een hoogstaande architectuur, met oog voor detail en gebruik makend van mooie materialen, centraal.