ABSOLUUT ARCHITECTUUR

“Uw woning is niets minder dan een levensgebeurtenis die u richting geeft met het hoofd en met het hart. U zal daarom ook inzetten op woonkwaliteit en duurzaamheid. Ikzelf, en met mij iedere collega bij ABS Bouwteam, verbind me daarom graag elke opdracht tot een goed einde te brengen en u te ontzorgen in de jaren erna.”

Anton Sr Gonnissen,
CEO ABS Bouwteam

Kies voor meerwaarde

ABS Bouwteam

ABS Bouwteam levert Meer Waarde. Op haar eigen unieke manier brengt het ABS team u van uw eerste woonidee tot de bouwvergunning, van de funderingen tot de algehele afwerking en van de oplevering tot ver voorbij de eerste tien levensjaren van uw woning. Conflictvrij, professioneel, zorgvuldig en vooral ook met een tomeloze liefde voor architectuur en schoonheid nemen wij elke opdracht aan. Twijfel niet en maak een afspraak, u zal oprecht verrast zijn.

Maak een afspraak

Villabouw op maat

Appartementen te koop

Realisaties

Huizen te koop

Luxueuze woonunits

ABS Projecten

ABS Bouwteam bouwt niet alleen woningen op maat. Onder de noemer ABS Projecten realiseren we eveneens woonprojecten met verschillende mogelijkheden qua omvang en budget. Het zijn stijlvolle villa’s, appartementen, triplets of schakelwoningen die we bouwen met een bijzonder oog voor locatie, feeling voor architectuur en altijd op basis van uitgekiende bouwplannen. Ook voor onze woonprojecten laten we ons immers omringen door de beste architecten en professionele vaklui. Bovendien kunt u steeds rekenen op gedegen advies en een hoge afwerkingsgraad op maat van uw wensen.

Heeft u zelf een groter bouwproject voor ogen met meerdere woonentiteiten? Of ziet u potentieel in een leegstaand pand of stuk grond? Dan bekijken we graag samen met u de mogelijkheden.

Bekijk hier onze projecten te koop

Klanten aan het woord

“Het was een voorrecht om met jullie ons droomhuis te mogen realiseren. Volledig en steeds vervuld naar onze wensen. Wij hopen dat jullie nog vele andere klanten gelukkig kunnen maken. Lieve groeten, ook aan de rest van het ABS team.”

– Christel, Jan en Hachie

Bekijk project

“Mijn echtgenote en ik zijn werkelijk in de wolken over het appartement, maar niet alleen over het appartement… Ook over de manier waarop jullie nog maar eens tijd gemaakt hebben voor ons, zijn blijven luisteren, en uiteindelijk is er een oplossing voor het terras uit de bus gekomen die alle problemen met 100% zekerheid uit de weg ruimt. Ik weet niet of je beseft hoe gelukkig je ons gemaakt hebt. Een hele dikke en welgemeende dankjewel!”

– Marc

Bekijk project

“Ons bouwproject, dat wij realiseerden in samenwerking met ABS bouwteam, is afgerond. En ik kan u verzekeren dat dit project voor mijn echtgenote en mezelf uitermate positief is verlopen. U hebt echt een fantastisch team. Met uw team samenwerken was voor ons een uiterst aangename en zeer verrijkende ervaring.”

– Jean-Pierre & Freddyne

“Het is hier heerlijk wonen in het Leeuwenhof en we zijn trots dit mooie huis aan de mensen te kunnen tonen. Als het aan mij ligt trek ik hier op mijn 90ste nog altijd baantjes in het zwembad!”

– Els, Bart en Lowie

Bekijk project

“Bedankt voor de info en goede opvolging, niet enkel nu, maar ook voor én tijdens de werken. Mag gezegd worden.
Nog steeds heel tevreden dat ik met ABS in zee gegaan ben. Ik kijk uit naar de oplevering.”

– Jency

Bekijk project

Absoluut Magazine

Volume N°24

Een focus op architectuur, aangevuld met een mix van begeestering, luxe en avontuur. Dat is ABSoluut in een notendop. Het is een uniek DNA in het Belgische magazinelandschap. Twee keer per jaar gieten we die redactionele mix in een hedendaags, eigenzinnig magazine, zowel vormelijk als inhoudelijk. Nog geen abonnement?

ontdek ons magazine

Absoluut Architectuur

A monograph by ABS Bouwteam

ABS Bouwteam bestaat dertig jaar, een mijlpaal die we feestelijk afsluiten met de uitgave van onze allereerste monografie. Het is met grote trots dat we het boek aan u presenteren: een kanjer met hardcover en stevige insteekkaft waarin we onze meest markante projecten van de voorbije drie decennia in beeld hebben gebracht.

Bestel hier

Nieuwsbrief

ABS Bouwteam staat voor ABSoluut Architectuur: een bouwbedrijf met decennia ervaring, onklopbare expertise en een dienstverlening die staat als een huis. Weten wat er reilt en zeilt bij ABS Bouwteam? Registreer u voor onze e-nieuwsbrief.