IMG 8518
IMG 8517 2
Y 0191
Y 0215
59 A3301 16x9
59 A3296
ABS Bouwteam absoluut architectuur BEO architecten fotograaf Annick Vernimmen renovatie hoeve voorgevel
20210915 BEO Architecten ABS Bouwteam House VV Sinaai Annick Vernimmen 098 smaller
Villabouw ABS Bouwteam D36 A9746 16x9 header
Villabouw ABS Bouwteam D36 A9746 1x1
PDB photo cafeine be 2 3
Olsene cafeine be 8436
ABS Bouwteam absoluut architectuur moderne villabouw zottegem architect basic architects foto Annick Vernimmen voorgevel
ABS Bouwteam absoluut architectuur moderne villabouw zottegem architect basic architects foto Annick Vernimmen detail

Wij bouwen. Bedachtzaam, want naast ervaren, en omringd met goede partners, zijn we betrokken. Ook maatschappelijk.

PS LAKE038 Villabouw ABS Bouwteam LAKE038 1x1

Elke realisatie is de uiting van persoonlijke wensen en keuzes. Wij vertalen de visie van jouw architect naar een zorgeloos bouwproces.

We bouwen met jouw dromen in gedachten. Ook de omgeving, de natuur en de gemeenschap leggen we in de weegschaal. Want bouwen verandert jou en al wat rondom je beweegt. Wij zorgen voor de juiste vakman op het juiste moment in het bouwproces. Zodat de puzzel naadloos in elkaar past. Zodat jij vrij kan kiezen en uitkijken naar.

Park de Borchgrave projectbouw Olsene Projectbouw ABS Bouwteam nieuwbouwproject Park de Borcgrave Olsene 1x1

Ook wie compacter wil wonen mag rekenen op kwaliteit en schoonheid. Onze woonprojecten zetten in op een hoogwaardige architectuur en woonbeleving.

Een kleinere voetafdruk en een hoge woonkwaliteit zijn geen strijdige eisen. Collectieve woonvormen maken volgens ons de toekomst uit. Ze maken bedachtzaam gebruik van de beschikbare ruimte en van energie. We zetten al onze creativiteit, ervaring in villabouw en vakmanschap in voor elk woonproject. Licht en zicht, woonkwaliteit en schoonheid leiden de weg. Het resultaat moet bewoners én passanten prikkelen.

ABS bouwteam absoluut architectuur klassieke villabouw renovatie AIM architecten fotograag Annick Vernimmen tuin

Villa DES

Een rieten dak, je houdt ervan of niet. Aan de oevers van een Leiemeander in Oost-Vlaanderen realiseerde ABS Bouwteam samen met Ai&M architecten hedendaagse architectuur met rietbedekking, uitgepuurd, charmant en een tikkeltje exotisch tegelijk.

GREAT114

Centrumwonen

Met de renovatie van dit eeuwenoude, beschermde pand in het charmante Prinsenhof te Gent werden in één keer een aantal kritieke punten aangepakt. Een mooie plus is het zicht op de stad en het Gravensteen.

20220419 ABS Kris Van den Broeck Zwijnaarde Vogelheide Annick Vernimmen 030 16x9

Villa ROE

Op een perceel in het groene Zwijnaarde moest de woning van een gezin met twee volwassen kinderen komen. Enter ABS Bouwteam en Kris Van den Broeck, die samen de transitie realiseerden van oud landhuis in Franse stijl naar hedendaagse villa.

ABS 2022 71 Projectbouw ABS Bouwteam nieuwbouwproject Park de Borcgrave Olsene 1x1

Het is een uitdaging, elke keer weer. Mogen uitvoeren wat een architect volgens jouw wensen en dromen heeft bedacht. Laat wat we al bouwden een inspiratiebron zijn, geen beperking.

ABS Bouwteam Kijwoning Natuur Koeling Schaduw Bomen

Zo willen wij wonen.

In Onze Woning tonen we onze betrokkenheid. Onze zorg voor het milieu en aandacht voor de context. Ze toont ook het bouwproces wat we doen. Wat mogelijk is wanneer een bouwteam écht als team optreedt.

ABS 2022 60 ABS 2022 49