REALISATIES – IN UITVOERING

Bij ABS Bouwteam streven wij voor al onze klanten, zowel in de villabouw, nieuwbouw én verbouwingen, als bij onze totaalprojecten en appartementen onveranderlijk naar architectuur die het stoffelijk residu is van hun dromen.

Project MOBI

Project MOBI bestaat uit 3 afzonderlijke gebouwen met in het totaal 26 fijne, appartementen met groot terras, 1 handelsruimte...

IN UITVOERING

Het Latem Hof

Het Latem Hof: zes ééngezinswoningen voorzien van alle comfort en moderne technieken met eigen tuin en gesloten garage met...

IN UITVOERING
Meer realisaties laden...
Meer realisaties

Nieuwsbrief – projecten te koop

Dat excellente architectuur en woonbeleving perfect te verzoenen zijn met compactere woonvormen, daar levert ABS Bouwteam al langer het bewijs van. Projecten zoals Light Falls (Melle), Park de Borchgrave (Olsene), EUREKA! (Nazareth) of Woonstede Felix (Denderbelle) zijn toonvoorbeelden van een optimaal gebruik van ruimte en energie en tonen aan dat een hogere woondichtheid recht evenredig kan zijn met de woonkwaliteit.

We sturen om de drie maanden een externe nieuwsbrief uit. Schrijf je zeker in als je op de hoogte wil blijven van onze nieuwste ontwikkelingen en de projecten te koop.