Project Z

3746003516000000305

PROJECT Z werd door de gemeente Zedelgem op 24 november 2020 vergund. Daarmee verwelkomt Zedelgem wat zonder enige twijfel het nec plus ultra van het samenleven genoemd mag worden: 33 appartement-parels met élk een fantastisch zicht, letterlijk doorkliefd met majestueus groen, en last but not least, verwarmd en gekoeld zonder beslag te leggen op toekomstige generaties. 

PROJECT Z is het eerste gebouw in Vlaanderen werkelijk waar alles klopt.  

Op wandelafstand van het dorpscentrum van Zedelgem, van grote en kleine warenhuizen, een apotheek, een arts. Temidden verfrissende fietsroutes langsheen, en dwars doormidden door Natuurpunt beheerde biotopen. Dit zomaar even op een boogscheut van Brugge Die Scone en op amper vijf minuten van het autosnelwegknooppunt Gent – Kortrijk – Knokke – Duinkerke.

Daar, koop je kwaliteit.

Een ruim appartement waar de verhoudingen en de organisatie zorgen voor innerlijke rust. Met oog voor zicht. De grote zuidgerichte terrassen kijken uit op beschermd groen, een bufferbekken dat het jaar rond een lust is voor ornithologen en wandelaars. De binnenafwerking heeft een hoge, en dus duurzame standaard, en de parkeergarage is een open ruimte met, jawel, daglicht, en waar je niet alleen in één vlotte draai parkeert, waar het warempel zelfs aangenaam toeven is.
Daar krijg je kwaliteit, levenskwaliteit.