MODELWONING 2022

Sssst, hier prikkelt ABS Bouwteam uw aspiratie

Modelwoning 2022

Jaar: 2022
Locatie: Schoonzichstraat, Sint-Denijs-Westrem
Architect: CAS architecten
Concept: ABS Bouwteam is na 30 jaar onverdroten inzet op kwaliteit en schoonheid, mede dankzij de samenwerking met de juiste nevenbedrijven, een referentie, trendsetter en marktleider geworden in de particuliere villabouw. Het hoeft gelukkig nauwelijks nog uitleg, wanneer men op zoek is naar échte architectuur en de juiste afwerking ervan komen klanten én architecten als vanzelf bij ons terecht. Tienduizend volgers op Instagram, bijna vijfduizend op Facebook, uitgever van een dozijn mooie boeken en een toonzettend magazine dat op alle salontafels te vinden is, dat zijn duidelijk geen toevalligheden in onze branche.

Het moment is daarom aangebroken om de grote stap te zetten naar een modelwoning, waarvoor we de ideale grond vonden in onze eigen straat, de Schoonzichtstraat in Sint-Denijs-Westrem. Net een discreet slagje in op de belangrijkste steenweg van Oost-Vlaanderen, vlakbij onze kantoren, nabij de afritten E17 en E40, het kon niet gunstiger. De vergunning is verleend, de werken zijn reeds aangevat. We plannen om er in de lente van volgend jaar de officiële opening met u te kunnen vieren.

De ambitie is om met deze modelwoning een echelon hoger te schakelen waarbij we vooral mikken op de afgetekende demonstratie van een hogere woonkwaliteit en een aantoonbare intrinsieke duurzaamheid van de woning van morgen. Het is zonneklaar dat de toekomstige bouwer die eisen zal stellen en wenst terug te vinden in dit voorbeeld, dit staaltje bouwkunde. Wij geloven zeer sterk dat dit het juiste initiatief is op het juiste moment en zijn ons daarom grondig aan het voorbereiden.

Bij ABS Bouwteam streven we voor al onze klanten onveranderlijk naar een architectuur die de stoffelijke vertaling is van hun dromen”

Anton Sr Gonnissen

“Ik geloof dat het juiste gebouw op de juiste plaats
uitstijgt boven de rationele aspecten ervan.
Duurzame architectuur doet pas zijn werk
als het spreekt tot de ziel, het heeft die
unieke emotionele luxe nodig”

Anton Sr Gonnissen

Bekijk hier onze woonbundel

Deze woonbundel is gemaakt vanuit het perspectief dat de waarden die onze bouwdames en – heren bereikt hebben dankzij hun samenwerking met ABS Bouwteam van deze foto’s moeten spatten. Onze passie voor architectuur en kwaliteit druipt dan ook als het ware van deze pagina’s. Laat uw gegevens na en bekijk onze online versie van de woonbundel. Geniet!