Absoluut Architectuur

ABS Bouwteam monograph 1990 – 2020

ABS Bouwteam bestaat dertig jaar, een mijlpaal die we feestelijk afsluiten met de uitgave van onze allereerste monografie. Het is met grote trots dat we het boek aan u presenteren: een kanjer met hardcover en stevige insteekkaft waarin we onze meest markante projecten van de voorbije drie decennia in beeld hebben gebracht: ideaal voor wie op zoek is naar een kerstgeschenk.

De monografie is een mooie synthese geworden van dertig jaar ABS Bouwteam, maar in het boek werpt onze CEO Anton Gonnissen ook een blik op de toekomst. In een aantal persoonlijke teksten licht hij het belang van de synergie tussen de architect en het bouwteam toe, illustreert hij de bijdrage van architectuur aan het geluk van mensen en vertelt hij over de bewuste keuze voor waardevolle architectuur, die vandaag en zeker morgen in het teken staat van milieuvriendelijke energietechnieken.

Uitgeverij BETA-PLUS
EAN 9782875500748
256 pagina’s
Kostprijs €89,- + €7,- nationale verzending incl. btw

Bestelling monografie ABS Bouwteam

Voor andere facturatiegegevens, gelieve contact op te nemen met emilie@absbouwteam.be 

Anton Gonnissen aan het woord
____

“Er is niets democratischer dan een mooi gebouw dat door iedereen bekeken kan worden. Vanaf het moment dat ik tot het inzicht ben gekomen dat de wereld beter wordt van goede architectuur is bij mij dan ook de intentie gegroeid om daar mijn steentje aan bij te dragen.” Met deze mooie woorden van onze CEO Anton Gonnissen sluiten wij graag 2020 en ons dertigste verjaardagsjaar af.

Bekijk het volledige gesprek

Thomas De Bruyne aan het woord
____

“Niet alle projecten die ik fotografeer zijn even fotogeniek, maar als je topprojecten voor je lens krijgt, merk je dat je sneller tot resultaat komt”, dixit architectuurfotograaf Thomas De Bruyne van Cafeïne. Al tien jaar maakt hij straffe totaalbeelden en abstracte detailshots van onze realisaties. Naar aanleiding van de uitgave van onze monografie legt hij uit hoe hij daartoe komt.

Bekijk het volledige gesprek