Villabouw

Bij ABS Bouwteam geen typewoningen en geen standaard lastenboek. U formuleert uw wensen, doelstellingen en budget. ABS Bouwteam is dé gespecialiseerde en enthousiaste totaalaannemer die met deze informatie aan de slag gaat. Vanuit onze 30-jarige ervaring loodsen wij onze klanten en bouwheren doorheen het volledige bouwproces.

Bouwen op maat

Kies voor meerwaarde

In vele delen van de wereld is Early Contractor Involvement (ECI) al decennia een gekende, beproefde en gewaardeerde manier van werken. Hoe sneller architecten en uitvoerders hun expertise samenbrengen, hoe groter de voordelen daarvan zullen zijn in het hele traject dat volgt, met als doel een meerwaarde te creëren voor de opdrachtgever door de optimalisatie van resultaat, kost, termijn en kwaliteit.

Design & Build

Geïnspireerde ruimtes, kwaliteitsmaterialen en een uitgekiend vakmanschap: ze vormen de rode draad doorheen onze architectuur. En die kan vele vormen aannemen, van klassieke tot moderne villabouw, van een minimalistische bungalow tot een statig landhuis.

In de Design & Build formule primeert de doelstelling en het resultaat. Door de intense participatie van het bouwteam zijn alle partijen sterk betrokken bij het project. De samenwerking verloopt constructief en efficiënt en leidt tot snellere en betere resultaten. Alle partijen zoeken samen naar oplossingen waarbij de uitwisseling van informatie transparant verloopt. De basiscriteria voor deze formule zijn het daadwerkelijk ontwikkelen van gemeenschappelijke doelen en belangen, een duidelijke rol- en taakverdeling, heldere afspraken over de werkwijze en besluitvorming en goede intermenselijke relaties.

BEKIJK ONZE REALISATIES

We can get you
where you want to be


HOME.

– ABS Bouwteam

FAQ items aan het laden...

Bekijk hier onze woonbundel

Deze woonbundel is gemaakt vanuit het perspectief dat de waarden die onze bouwdames en – heren bereikt hebben dankzij hun samenwerking met ABS Bouwteam van deze foto’s moeten spatten. Onze passie voor architectuur en kwaliteit druipt dan ook als het ware van deze pagina’s. Laat uw gegevens na en bekijk onze online versie van de woonbundel. Geniet!