WE HAVE JOBS!

ABSoluut Administratieve Ondersteuning Calculatie Villabouw (M/V)

Zoek je een job in een creatieve omgeving en ben je gepassioneerd door architectuur? Perfect, want bij ABS Bouwteam zoeken we een collega met een vlotte lezing van plannen, analyse van offertes en een inzicht in de organisatie van bouwwerven.

Over ABS Bouwteam

Er is een Bouwteam in Oost-Vlaanderen dat zijn ervaring, kennis en kunde weet te koppelen aan engagement en maatschappelijke verantwoordelijkheid. ABS Bouwteam start vanuit het compromisloze uitgangspunt dat goede kwaliteit geen toeval is, maar het gevolg van een intelligente inspanning. Met meer dan 30 jaar ervaring op zijn palmares, heeft CEO Anton Gonnissen een duidelijke visie op architectuur en wonen.  “Waardecreatie is mijn olympische vlam”, zegt hij daarover.

Jobaanbieding: Administratieve ondersteuning CALCULATIE villabouw

In een dynamisch team van een twintigtal mensen ontbreekt op heden nog een belangrijke schakel: de administratieve ondersteuning bij onze CALCULATIE VILLABOUW. Ben je zorgvuldig, werk je graag mee in kleine clusters aan prachtige architectuur, heb je een langetermijnvisie op uw arbeid… dan is er hier een plaats voor jou. Deze jobinvulling dient onderbouwd te zijn met enige ervaring in de materie en een opleiding als architect (-assistent), bouwkundige of dergelijke. We zoeken een man of vrouw die begrijpt dat sommige bedrijven de moeite waard zijn om in te investeren en waar kennis, kwaliteit en integriteit nog naar waarde geschat worden. Een sterke interesse in architectuur, een vlotte lezing van plannen, analyse van offertes en een inzicht in de organisatie van bouwwerven, zowel als een vlotte communicatie tussen verkoop en werfleiding zijn ABSoluut noodzakelijk.

Uiteraard hoef je dit niet allemaal alleen te doen. Achter jou staat een ervaren en kundig team van ervaren projectleiders, calculators, enthousiaste collega’s en een motiverende zaakvoerder.

  • Senioriteitsniveau
    Instapniveau

  • Functie
    Administratief

  • Bedrijfstakken
    BouwArchitectuur en ruimtelijke ordening

Wat heeft ABS jou te bieden?

Je komt terecht in een onderneming met een ijzersterk imago en tonnen ervaring in de vastgoedsector. Deze job heeft een echte impact op het hele team en van een saai moment is er nooit sprake. Bovendien heerst bij ons een cultuur van kennisdeling: bij je collega’s kan je altijd terecht. En wie wil nu niet dagelijks vertoeven in een schitterende kantoorruimte die steeds opnieuw aanzet tot creativiteit en motivatie?

Kom jij ons team versterken?

SOLLICITEER HIER!