Work with us

ABS Bouwteam zoekt…
Projectleider (M/V/X)

ABS Bouwteam staat voor ABSoluut Architectuur. Het bedrijf werd in 1990 overgenomen door architect Anton Gonnissen. Ondertussen telt het team 25 interne medewerkers, schrijven we meer dan 1200 gebouwen op ons palmares en gingen we boeiende samenwerkingen aan met gerenommeerde Belgische architecten. Zeker wie zoekt naar kwaliteit en duurzaamheid zonder aan schoonheid en wooncomfort in te boeten, kiest voor ABS Bouwteam. Naast die jarenlange ervaring, vakkennis en zin voor architectuur willen we vandaag ook meerwaarde in ons vak en onze sector genereren.

Wil je ons team versterken met jouw capaciteiten?

Wij zijn op zoek naar een projectleider met ambitie.

Onze eigen ambitie is om de allerboeiendste projecten te mogen bouwen. Zowel villa’s –van klein en uitdagend tot high end en groot– als compactere woonvormen. Voor ‘off the shelf’ ben je bij ons niet aan het juiste adres.

Dat betekent natuurlijk dat onze projectleiders net iets meer moeten kunnen, en vooral ook moeten willen. Anderzijds betekent het ook dat dit de plek is waar je elke dag uitgedaagd wordt, en dat elk project waarde toevoegt.

We zoeken dan ook iemand die het bouwproces van villa’s en/of woonprojecten van A-Z wil begeleiden, en bij uitstek iemand die een uitdaging en plezier vindt in het optimaliseren van zo’n bouwproces.

Heb je oog voor wat mooi is, en wil je dat ook zelf bouwen: één adres, ABS Bouwteam.

Solliciteer hier!