Park De Borchgrave is het ABS woonproject op de grens tussen Waregem en Gent. Het bestaat uit semi-open bebouwingen gecombineerd met een mooi aanbod aan appartementen & penthouses. De nadruk ligt er op een karakteristieke uitstraling, overvloedig lichtinval & het zicht op een groene omgeving. Alle woningen en appartementen beschikken immers over grote raampartijen en ruimtegevoel, en houden optimaal rekening met oriëntatie, lichten & zichten. Daarnaast zijn energiezuinige installaties, technieken en materialen ook hier onmisbaar.

1 Park 3 Woningen 48 Appartementen

Park De Borchgrave ligt in het centrum van Olsene, vlakbij tal van winkels en het openbaar vervoer, en op een steenworp van de autosnelweg. Die ligging is handig voor wie houdt van het dorpsleven in combinatie met een vlotte mobiliteit. En toch is het er rustig wonen. De eeuwenoude bomen die het woonproject omringen, zorgen voor een groene buffer die geluid en drukte op afstand houdt.

Het project werd ontworpen door CAS Architecten, die niets liever willen dan met hun ontwerpen sociale contacten & activiteiten genereren. De appartementen tellen 1 tot 4 slaapkamers. De ondergrondse parking en gedeelde tuin zijn toegankelijk voor alle bewoners. De woningen anderzijds hebben elk een zuid georiënteerde tuin, 3 slaapkamers, 2 badkamers en een garage of parkeerplek.

Meer over Woonproject Park de Borchgrave

Fase 2: 2018-2020
Locatie: Zulte
Concept: Dit woonproject wordt gekenmerkt door een mix van luxueuze, toegankelijke architectuur, een groene woonomgeving, een vlotte mobiliteit en een onvervalst dorpsgevoel. Zoals in elk ABS project staat ook hier een hoogstaande architectuur, met oog voor detail en gebruik makend van mooie materialen, centraal.

“Elk ABS project wordt gekenmerkt door mooie architectuur, duurzame materialen en maximaal wooncomfort.”

Laatste appartement te koop