Minimalistische woning met spectaculaire houten schuifpoort

Back

Meer over “Minimalistische woning met spectaculaire houten schuifpoort“

Jaar: 2015
Locatie: Brugge, West-Vlaanderen
Concept: Het perceel waarop deze minimalistische woning verscheen, gelegen aan de bosrand van Brugge, heeft het zuiden aan de voorgevel. Om die reden ontwierp Ai&m architecten een laag volume vooraan, waar de carport en een praktijkruimte zich bevinden. Zo kan men in de leefruimtes optimaal de zon binnenhalen en ervan genieten. Op de verdieping – deels zwevend boven de inkomzone – bevindt zich het nachtgedeelte, met name ouder- en kinderslaapkamers, alsook twee badkamers. Een combinatie van strakke en warme materialen, namelijk witte sierpleister (crepi ) en tropisch hardhout, benadrukken de moderne architectuur. Een spectaculaire houten schuifpoort, dakrandhoge ramen en een gezellige patio aan de master bedroom maken het verhaal af.

“The details are not the details, they make the design.”

Charles Eames

Een ABS Bouwteam woning liever van dichtbij bekijken?
Neem dan snel een kijkje op de pagina met onze kijkwoning.

Meer info