Project Z

S L I M  L E V E N  –  C O M F O R T A B E L   W O N E N   I N  Z E D E L G E M

ABS PROJECTEN

Groen, rust, wonen!
___

Met PROJECT Z verwelkomt Zedelgem wat zonder enige twijfel het nec plus ultra van het samenleven genoemd mag worden: 33 appartement-parels met élk een fantastisch zicht, letterlijk doorkliefd met majestueus groen, en last but not least, verwarmd en gekoeld zonder beslag te leggen op toekomstige generaties. 

PROJECT Z is het eerste gebouw in Vlaanderen werkelijk waar alles klopt.  

Op wandelafstand van het dorpscentrum van Zedelgem, van grote en kleine warenhuizen, een apotheek, een arts. Temidden verfrissende fietsroutes langsheen, en dwars doormidden door Natuurpunt beheerde biotopen. En dit zomaar even op een boogscheut van Brugge Die Scone en op amper vijf minuten van het autosnelwegknooppunt Gent – Kortrijk – Knokke – Duinkerke.

Daar, koop je kwaliteit. 

Een ruim appartement waar de verhoudingen en de organisatie zorgen voor innerlijke rust. Met oog voor zicht. De grote zuidgerichte terrassen kijken uit op beschermd groen, een bufferbekken dat het jaar rond een lust is voor ornithologen en wandelaars. De binnenafwerking heeft een hoge, en dus duurzame standaard, en de parkeergarage is een open ruimte met, jawel, daglicht, waar je niet alleen in één vlotte draai parkeert, waar het warempel zelfs aangenaam toeven is.

En krijg je kwaliteit, levenskwaliteit.

Locatie
___

Adres: ’s Gravenstraat 38, 9810 Nazareth

  • Bushalte: 200 m
  • Scholen: 350 m
  • Dorpskern: 450 m
  • Fietssnelweg naar Gent/Kortrijk F45: 2,4 Km
  • Station: 2,5 Km
  • Oprit E17: 2,9 Km
____
WE CAN GET YOU
WHERE YOU WANT TE BE

HOME.

____

Cubyc architecten
___

Cubyc Architects werd opgericht in 2001 door architecten Peter Ysenbrandt, Stéphan Vanderheyde en Jan Muys. Het architectenkantoor wil bouwheren begeleiden in een steeds complexer wettelijk kader en de techniciteit van het bouwproces. Het achterliggend idee is steeds dat het resultaat van de som groter is dan de aparte delen, dit wordt bereikt door mensen in te zetten daar waar ze excelleren.

Sereniteit is de basis voor een helder plan. Dat geldt bij Cubyc Architects voor alle realisaties, zowel voor particuliere woningen, appartements- en kantoorgebouwen. Het plan moet steeds glashelder zijn, om zo leefbaar te worden in de werkelijkheid.

Voor de architecten moet een project in de eerste plaats rust bieden, en tegelijk door een open en natuurlijke aaneenschakeling van functies of ruimtes, perspectieven en prikkelingen scheppen. Deze perspectieven, zorgvuldig en gedoseerd ondersteund door het gebruik van natuurlijk en kunstlicht, nodigen de bewoners of bezoekers als het ware uit om zich op een natuurlijke manier in de woning te verplaatsen, van de ene naar de andere ruimte. 

Elke ruimte krijgt zijn eigenheid mee en de gelaagdheid zorgt ervoor dat niet alles bij de eerste blik wordt prijsgegeven. De rust is een globaal geconnecteerde wereld, het is er één van de boeiende soort.

Duurzaamheid en energiezuinigheid zijn eveneens uitgangspunten die telkens geïntegreerd worden in het concept en de vormgeving en zijn vervat in de keuze van materialen en technische uitrustingen.

www.cubyc.be – info@cubyc.be

Brochure project Z

Kan u niet wachten en wenst u graag meer info over dit project? Dat kan!
Vraag vrijblijvend een brochure aan.
Laat hier uw gegevens na en wij sturen u zo spoedig mogelijk een exemplaar op.

Meer projecten te koop

Bent u op zoek naar een bouwgrond, appartement, villa of een geschikte kantoorruimte? Bekijk ons aanbod.

Projecten te koop

Contact

ABSoluut Project Developer
interesse@absbouwteam.be09 242 85 65

contacteer ons