ABSoluut in Motion

ABSoluut Portret geeft u een blik achter de schermen. Omdat u ons dan letterlijk en figuurlijk ‘in actie’ kunt zien. Geniet ervan!

ABSOLUUT IN MOTION

#1 Penthouse Ghent

Met meer dan 30 jaar ervaring op zijn palmares, heeft onze CEO Anton Gonnissen een duidelijke visie op architectuur en wonen.  “Waardecreatie is mijn olympische vlam”, zegt hij daarover.

Hij leidt je met veel plezier rond in zijn hoofd, zijn hart en een penthouse in Gent.

#2 ABSoluut Plaza

Anton Gonnissen maakt u wegwijs in een nieuwbouw realisatie van ABS Bouwteam.
De Kortrijksesteenweg in Sint-Denijs-Westrem krijgt binnenkort een eyecatcher van formaat.

Het nieuwbouwcomplex biedt plaats aan 800m2 kleinhandel, 900m2 kantoren en 8 hoogwaardige tweeslaapkamerappartementen (binnenkort te huur) met inpandige terrassen.

#3 Het bouwteam

ABS Bouwteam breidde de organisatie sterk uit met nieuw en uitzonderlijk talent tot een team van 28 interne medewerkers die samen een hechte en enthousiaste ploeg vormen. Acquisitie, vergunningen, verkoop, uitvoering, oplevering en nazorg zijn bij ABS Bouwteam één holistisch geheel dat groter is dan de som der delen dankzij haar creatieve evolutie. Dit team maakt van elk project een succes.

#4 ABS Bouwteam in ‘Alle zaken op een rijtje’

‘Alle Zaken Op Een Rijtje’ op Kanaal Z neemt een kijkje achter de schermen van het Belgische bedrijfsleven.
Herbekijk hier de uitzending waarin onze CEO, Anton Gonnissen, ons streven naar creatieve en duurzame architectuur toelicht.

#5 Domus Aurea –
wereldarchitectuur in centrum Gent

Het gebouw werd ingedeeld in een handelsruimte en twee ruime appartementen. De handelsruimte bevindt zich op de benedenverdieping en een gedeelte van de eerste etage. De twee appartementen zijn verdeeld over vijf verdiepingen. De ingang ervan bevindt zich naast de winkel. Benny Govaert: “We hebben er bewust voor gekozen om de toegang niet te voorzien in de Notarisstraat, maar wel in de Vlaanderenstraat. Deze straat is helemaal aan het heropleven en het is ook van hieruit dat je de torens van Gent voor je ziet opdoemen.”

Nog één luxe duplexappartement te koop.
Benieuwd? Meer info op www.landbergh.be

Winnaar achitizer A+ Awards & Future Project Awards

Nieuwsbrief

ABS Bouwteam staat voor ABSoluut Architectuur: een bouwbedrijf met decennia ervaring, onklopbare expertise en een dienstverlening die staat als een huis. Weten wat er reilt en zeilt bij ABS Bouwteam? Registreer u voor onze e-nieuwsbrief.