Loading...
Home Page2018-07-13T09:34:46+00:00

ABSOLUUT ARCHITECTUUR

Absoluut Architectuur

ABS Bouwteam

ABS Bouwteam realiseert woningen op maat en begeleidt zijn klanten van A tot Z – van voorontwerp tot interieurafwerking – bij de realisatie van hun droomvilla. Uiteraard zijn ook alternatieve formules mogelijk en is het evengoed een optie in te stappen wanneer er reeds een ontwerp voor handen is of indien u enkele afwerkingsposten voor eigen rekening wenst te nemen.

Waardevolle architectuur en duurzame oplossingen binnen een vooropgesteld budget vormen steeds de basis voor elk bouwproject. Geef uw bouwplannen de juiste start en maak een afspraak.

Absoluut Architectuur

ABS Projecten

ABS Bouwteam bouwt niet alleen woningen op maat. Onder de noemer ABS Projecten realiseren we eveneens afgewerkte woonprojecten met verschillende mogelijkheden qua omvang en budget. Het zijn stijlvolle woningen en appartementen die we bouwen met een bijzonder oog voor locatie, feeling voor mooie architectuur en altijd op basis van uitgekiende bouwplannen. Ook voor onze woonprojecten laten we ons immers omringen door de beste architecten en professionele vaklui. Bovendien kunt u steeds rekenen op gedegen advies en een hoge afwerkingsgraad op maat van uw wensen.

Bekijk hier onze projecten te koop

Quality is never an accident. It is always the result of intelligent effort.

– John Ruskin

ABSoluut in Motion

#1 Penthouse Ghent

Met meer dan 30 jaar ervaring op zijn palmares, heeft onze CEO Anton Gonnissen een duidelijke visie op architectuur en wonen.  “Waardecreatie is mijn olympische vlag”, zegt hij daarover.

Hij leidt je met veel plezier rond in zijn hoofd, zijn hart en een penthouse in Gent.

Bekijk hier onze video’s

Ontvang ons magazine

Volume N°16

Een focus op architectuur, aangevuld met een mix van begeestering, luxe en avontuur. Dat is ABSoluut in een notendop. Het is een uniek DNA in het Belgische magazinelandschap. Twee keer per jaar gieten we die redactionele mix in een hedendaags, eigenzinnig magazine, zowel vormelijk als inhoudelijk. Nog geen gratis abonnement?

Vraag het hier aan
absoluut cover magazine abs bouwteam

ABSOLUUT BLOG

August 14, 2018 Design

DELFIN: perfect imperfecte keramiek

Lees Verder

July 17, 2018 Architectuur

De mosterdkapel van Camp’s

Lees Verder

July 10, 2018 Interieur

‘Retro-futuristische’ XYZ-loungebar

Lees Verder