VILLABOUW 2018-01-15T10:45:07+00:00

Villabouw

Van renovatie tot nieuwbouw, van een tijdloos landhuis met authentieke materialen tot een hypermoderne patiowoning met maximale lichtinval: elk project komt tot stand met oog voor architectuur, materialen en omgeving. Om dat te realiseren werken we exclusief samen met Belgische toparchitecten en uitstekende interieurvormgevers. Bovendien kunt u rekenen op een persoonlijke begeleiding door ons team, uw bouwpartner. We gidsen u met veel kennis en advies op maat doorheen uw project.

Top 10 things to do when building a house?

Call us, we will handle the other 9.

nieuwbouw villa bouwen abs bouwteam luxe exclusief ruimtelijk modern architectuur

Villabouw op maat

Geïnspireerde ruimtes, kwaliteitsmaterialen en een uitgekiend vakmanschap: ze vormen de rode draad doorheen onze architectuur. En die kan vele vormen aannemen: van moderne nieuwbouwwoning tot rustieke totaalrenovatie. Benieuwd naar onze realisaties? Blader dan gerust even door ons portfolio.

Inspiratie

Kies voor meerwaarde

ABS Bouwteam is zich bewust van de impact van nieuwe gebouwen op de omgeving. Daarom kiezen wij resoluut voor meerwaarde architectuur, kwaliteitsvolle afwerking en duurzame oplossingen die mens & milieu dienen. Hierdoor geniet u niet alleen van een strategisch voordeel op lange termijn maar verkleint u ook uw ecologische voetafdruk. Bovendien krijgt uw onroerend goed een breder spectrum aan bestemmingsmogelijkheden. Door consequent rekening te houden met de ecologische, economische en sociale factoren, creëert u dus een grotere commerciële én intrinsieke waarde voor uw project. Mooi, toch?

Loading...