Weids gevoel

Back

Meer over “Weids gevoel“

Jaar: 2006-2007
Locatie: Oosterzele, Oost-Vlaanderen
Concept: Gaat een druk gezinsleven samen met wonen in een sobere, architecturale woning? Door voldoende visuele openheid en een groot ruimtegevoel in de te lassen lukt het in deze villa wonderwel. Isabelle: “We hadden een strakke kubusvorm voor ogen, zoals uitgetekend door de architecte, maar het interieur moest wel gezellig en huiselijk blijven, niet kil.” Opvallend in het interieur is het contract tussen zwart en wit, dat consequent is doorgetrokken in het hele huis. Daarnaast speelt de architectuur met lage en hoge plafonds: de zithoek bijvoorbeeld bevindt zich onder de mezzanine, maar ligt ook vlakbij de vide en de glaspartijen die doorlopen tot op de eerste verdieping. “Mochten we nog eens moeten bouwen, dan zouden we precies hetzelfde doen”, vertelt Isabelle.

“Ik vind het niet erg dat je het speelgoed ziet liggen. Dat maakt nu eenmaal deel uit van een huis”

Een ABS Bouwteam woning liever van dichtbij bekijken?
Neem dan snel een kijkje op de pagina met onze kijkwoning.

Meer info