Financial Architects2018-03-28T08:06:28+00:00

ABS Financial Architects

ABS Bouwteam kreeg de voorbije jaren vaak de vraag van zijn klanten om hen bij te staan in hun zoektocht naar creatieve, duurzame en rendabele vastgoedinvesteringen. Uit de diverse samenwerkingen is een patroon van diensten gegroeid die we groeperen in één globale service: ABS Financial Architects.

ABSOLUUT RENDEMENT

Who you gonna call?

Wie ziek is, belt naar de dokter. Wie tandpijn heeft, snelt naar de tandarts. En als je auto niet meer werkt, en een amateuristisch nazicht geen soelaas biedt, moet je dringend naar een garagist. Deze drie problemen hebben een iets gemeenschappelijk: de juiste oplossing ligt voor het grijpen. Maar wat doe je als je de stap wil zetten naar slimme vastgoedinvesteringen?

Wie contacteer je als je orde wil scheppen in je patrimonium? Noch je notaris, noch je boekhouder hebben inzicht in de steeds complexer wordende materie van ruimtelijke ordening. Een architect biedt geen antwoord op het vraagstuk omtrent fiscaliteit en successierechten. En een fiscalist is niet thuis in de regelgeving omtrent stedenbouw en vergunningen. Dus, tot wie wend jij je voor antwoorden? Waar vind jij de gewenste expertise, het gedroomde advies en de gepaste begeleiding?

Het is slechts een greep uit de vele vragen. En dat is niet verwonderlijk, integendeel! Hoog tijd dus voor actie! En dan ben je bij de Financiële Architect aan het juiste adres.

De Financiële Architect is de verantwoorde co-creator

en betrouwbare partner naar uw absoluut rendabel onroerend goed.

ABS Bouwteam architectuur nieuwbouw villa projectbouw modern hedendaags luxe

What to do?

Je erft het ouderlijke huis -gebouwd in 1976- op een stuk grond van 1860 m2, helaas is de waarde intussen afgekalfd tot de grondwaarde. What to do? Je familie zit verveeld met die oude industriële hangar op de vervuilde grond van nonkel Jos. What to do? Je investeerde voor de eeuwwisseling in herenhuizen die je in het zwart liet opknappen tot studentenkoten, maar intussen wil niemand deze verweesde en leegstaande gebouwen nog van jou kopen.

What to do? De vier serviceflats waar jouw vrouw een paar jaar geleden in investeerde, geraken maar niet verhuurd… what to do? Jouw feestzaal met restaurant is al jaren gesloten en je wilt op de slimste manier de grond opwaarderen. What to do? Door de historisch lage rente kriebelt het om te investeren in vastgoed. Maar hoe pak je zoiets slim aan, met oog op de toekomst? What to do? Je vindt nauwelijks interessante beleggingsalternatieven, en je zoekt scherpzinnige investeringsmogelijkheden in onroerend goed. Maar je hebt geen idee waar te beginnen?

                                      

Het is slechts een greep uit de vele vragen. En dat is niet verwonderlijk, integendeel! Hoog tijd dus voor actie! En dan ben je bij de Financiële Architect aan het juiste adres.

What can you expect?

De Financiële Architect staat voor jarenlange, vakkundige expertise in vastgoed, versterkt met een duurzame financiële en fiscale begeleiding. Wanneer u bij hem aanklopt, kadert hij altijd eerst de context rond uw patrimonium. Zo maakt hij een grondige analyse van de totale situatie. Inzicht in de roerende-, fiscale- en successiesituatie van de persoon of de familie vormt een belangrijk onderdeel van rendabele onroerende oplossingen.

Dit, aangevuld met een onderzoek naar de sterktes en zwaktes van uw onroerende goederen, is de noodzakelijke eerste stap naar een succesvolle herbestemming van uw patrimonium. Daarna volgt het unieke creatieve proces waarbij hij met kennis en ervaring het bestaande immobilia transformeert naar hedendaags vastgoed met gegarandeerde meerwaarde en toekomstperspectief. Dit is het summum van de Financiële Architect. Met zijn creativiteit en 28 jaar ervaring ontwaart hij moeiteloos slechte kwaliteit, snoeit hij in halve oplossingen en verdelgt hij onherroepelijk het onkruid rond de funderingen. Dan breekt de tijd aan voor oplossingen! Hij legt het potentieel van mogelijkheden op tafel en ook de cijfers worden in kaart gebracht. Dit alles is de ideale voedingsbodem voor een waardevol partnership voor beiden. Eens de Financiële Architect dat allemaal voor elkaar heeft, komt hij pas echt op dreef. Metingen, bouwvergunningen, basisakten, lastenboeken, meetstaten, … Hier begint het echte werk. Hier wordt absolute meerwaarde gecreëerd.

ABS Bouwteam architectuur nieuwbouw villa projectbouw modern hedendaags luxe

Absoluut Rendement

Creating Value

De Financiële Architect is zich bewust van de enorme impact van nieuwe projecten en gebouwen op hun omgeving. Daarom kiest hij resoluut voor duurzame oplossingen. Hierdoor geniet je niet alleen van een strategisch voordeel op lange termijn, maar vergroot je ook je ecologische impact en krijgt je onroerend vermogen een breder spectrum aan gebruiksopties. De intrinsieke en commerciële waarde van je project gaan lijnrecht omhoog bij consequente omgang met zowel de ecologische, economische als sociale factoren. De tijd van achteloos vastgoed ontwikkelen, waarbij mens en milieu buitenspel worden gezet, is definitief voorbij. De Financiële Architect is de verantwoorde co-creator en betrouwbare partner van absoluut rendabel onroerend goed.

Infosessies

Anton Gonnissen, architect en zaakvoerder van ABS Bouwteam en Tom Vandenbussche, financieel en fiscaal adviseur, reiken u tijdens deze infosessie nieuwe inzichten en creatieve oplossingen aan hoe (bestaand) vastgoed te herwaarderen tot een rendabele investering.                                                               
Schrijf je nu in voor onze infosessie