De Financiële architect is de verantwoorde co-creator en de betrouwbare partner naar uw absoluut rendabel onroerend goed.

Interesse? Schrijf je nu in voor onze infosessie.

ABSOLUUT RENDEMENT

ABS Bouwteam nieuwbouw realisatie project duurzaam investering

(R)evolutie in ons Vlaams vastgoedlandschap.

Energie en duurzaamheid, de sterk groeiende single samenleving, betonstop in 2040, nieuwe fiscale regels, nieuwe technologiën, deeleconomie, etc… Trends die vandaag en absoluut in de nabije toekomst een enorme impact zullen hebben op ons oud en obsoleet Vlaams vastgoedlandschap.

Ze dwingen elke eigenaar, met oude gebouwen of braakliggende gronden, vandaag na te denken over de toekomst van zijn vastgoed patrimonium. Zoniet, dreigen die oudere woningen, appartementen en beleggingen irrelevant te worden en hun waarde te verliezen tot louter nog de waarde van de grond waarop ze staan.

Tijd voor actie!

Waardevast Patrimonium

Een waardevast onroerend patrimonium opbouwen anno 2018 is geen sinecure. Elke bouwsteen, financieel en bouwkundig, dient perfect op elkaar aan te sluiten om uw toekomstig rendement te garanderen. Noch je notaris of bankier hebben inzicht in de complexe materie van ruimtelijke ordening en bouwvergunningen. Een architect aan de andere kant biedt geen antwoord op het vraagstuk omtrent fiscaliteit en successierechten. Een fiscalist is dan weer niet thuis in de regelgeving omtrent energie en duurzaamheid.

Tot wie wend jij je voor een globaal antwoord?

ABS Financial Architects biedt u de oplossing!

1 multidisciplinair team, die uw bestaand patrimonium nieuw leven in blaast!

Wat mag u verwachten?

Een unieke dienstverlening waarbij u naast de noodzakelijke financiële en fiscale expertise, 28 jaar creatieve en duurzame bouwervaring onder 1 dak vindt.

Wanneer u bij hem aanklopt, kadert hij altijd eerst de algemene context rond uw patrimonium. Zo maakt hij een grondige analyse en toont u de sterktes en zwaktes van uw onroerend patrimonium. Hij legt het potentieel van mogelijkheden op tafel en geeft u tevens inzicht in de cijfers en fiscaliteit.

 De ideale voedingsbodem voor een waardevol partnership!

Eens de Financiële architect dit allemaal voor elkaar heeft begint het echte werk. Hij leidt u doorheen het dichte bos van vergunningen, EPB-regelgeving, financiering, notariële aktes, lastenboek, meetstaat en last but not least coördineert hij het bouwproces van A tot Z.

Interesse? Schrijf je nu in voor onze infosessie.

Een uniek creatief proces waar met kennis en ervaring het bestaande immobilia getransformeerd wordt naar hedendaags vastgoed met toekomst en een gegarandeerde meerwaarde.

Meer weten?

Indien u meer informatie wenst over ABS Financial Architects,
kunt u vrijblijvend onze brochure downloaden.

DOWNLOAD HIER DE BROCHURE

Contact

ABS Financieel Architect: Tom Vandenbussche
tom@absbouwteam.be – 09/242.85.65