ABS Bouwteam

Case studies

Uitzonderlijke goede architectuur, verstandige materiaalkeuzes en een gedegen planning blijven de ruggengraat van een verstandige bouwinvestering. Ze vormen dan ook het basisconcept van ABS Bouwteam, dat al sinds 1984 de betere gezinswoning, exclusieve villa’s en vooruitstrevende projecten realiseert. ABS vertelt u het verhaal achter enkele van zijn realisaties.

100% op maat van groot gezin

Genoeg ruimte, aparte kamers voor alle kinderen en een logische indeling. En als het even kon, een strakke uitstraling en een nauw contact met de tuin. Daar waren Hilde en Dirk naar op zoek. En toen viel het oog van het koppel op de naburige kijkwoning van ABS Bouwteam.

Lees meer

Genoeg ruimte voor 4 kinderen | ABSBouwteam | http://www.absbouwteam.be/case-studies/100-op-maat-van-groot-gezin

Meedenken in functie van smaak én budget

Twaalf jaar geleden kochten Dominique en Frank een idyllische boerderij in Destelbergen. Toen het gezin uitbreidde, drong een verbouwing zich op. Het eigentijdse ontwerp van ABS Bouwteam viel meteen in de smaak, maar paste niet in het budget.

Lees meer

Wij denken ook aan jonge koppels, met een minder groot budget. | ABSBouwteam | http://www.absbouwteam.be/case-studies/Meedenken-in-functie-van-smaak-en-budget

Stijlvol, functioneel en gepersonaliseerd appartement

Een appartement op de benedenverdieping met een kleine privétuin of terras. Dichtbij hun kinderen en kleinkinderen. Daar viel voor Jos en Bernice nog een oplossing voor te vinden. Maar het koppel wilde ook een apart gastenverblijf voor familieleden. Een niet alledaags verzoek waar bouwaannemer ABS Bouwteam een antwoord op bood.

Lees meer

alt | ABSBouwteam | http://www.absbouwteam.be/case-studies/Stijlvol-functioneel-en-gepersonaliseerd-appartement

Bekijk ons portfolio